För 5 år sedan..
Wilma hade precis slutat femman och tyckte hon var fett cool. livet bestod av kompisar, kaniner och cykelturer. 12 år gammal Harry Potter och Sims fantast som levde livet med den nya bästavännen: Laptopen.
Hanna var också 12 men skulle fylla 13. Wannabe fjortis var klädstilen som gällde. Magnus Uggla strömmade ur högtalarna hemma och Peter Pan var favorit filmen. Hannas första mobil med kamera fick se dags ljuset och det urartade regält.

För 5 månader sedan..
Wilma väntade otåligt på att vintern skulle försvinna samtidigt som hon längtade som ett barn till sportlovet. Hon va stressad av läxor och prov. Hon spenderade mycket tid med en ny vän, en annan laptop. Födelsedags firande hörde till vardagen och stod först i kalendern.
Hanna som låg hemma sjuk. Väntade otåligt hon med, men på att förkyldningen skulle försvinna. Hennes enda umgänge var näsdukar och Tv-soffan. Beroendet var granatäpple och åts cirka 2 gånger om dagen.
 
samma bild som vår header. Vi sågs i november för att prova masker till vår kommande tillställning.
 
För 5 veckor sedan..
Wilma förberedde sig för bröllop (OBS! inte hennes eget!) och försökte hänga med i slutspurten i skolan. Hon njöt av vårvärmen som tittat in och såg fram emot sommalovet.
Hanna låg en än gång i soffan och nässpray var det ända som räddade. Plugget togs tag i och började sakta men säkert beta av. Hanna läste den trkigaset boken någonsin: Mor gifter sig. läs den inte.

För 5 dagar sedan..
Wilma bakade tårta till syskonens skolavslutning, efter en lite väl lång sovmorgon. Dagen spenderades med att bara vara och tänka filosofiska tankar
Hanna låg på en brygga och stekte i sverige solen. packade ihop resväskan och åkte hem efter 3 dagar på saras landställe. Livet lekte.

Om 5 dagar..
Wilma spenderar midsommaraftonen på mörkö eller i viksberg. hon hoppas att solen ska dominera misdommar vädret. fortsättning följer...
Hanna är hos sin farmor och farfar med hela tjocka släkten som aldrig kan sitta still. 5 kamp och tipsprommenad står på schemat och mat utlovas minst 8 gånger om dagen.

Om 5 veckor..
Wilma har precis kommit hem från spanien och njuter av minnerna och den sista veckan innan sommarjobbet börjar.
Hanna har första sommarjobbsdagen runt hörnet. Nästan alla är bortresta och hon börjar tröttna på ensamheten. Hon har läst minst sju böcker under sommaren men fler kommer det bli.
 
Om 5 månader..
Wilma ser fram emot att mattekursen och terminen ska ta slut. Hon njuter av myskvällar framför brasan med varm choklad och kladdkaka. I övrigt ser hon fram emot studenten om ett och ett halvt år.
Hanna har fyllt arton och har förhoppningsvis körkort och erfarenhet av krogen och andra ansvarsfulla tillställningar. Hon hoppas att gymnasiearbetet går bra och att hon har samma kärlek till mango.
 
Om 5 år..
Wilma har förhoppningsvis hittat sin drömprins och är lycklig som ett barn med en godispåse. Hon lever i en smakfull villa av trä som hon köpt med pengar hon vunnit på lotto. Bingolotto.
Hanna jobbar som reseledare på ett charter företag och får resa runt om i världen. I sverige väntar fästmannen, hunden och huset. fast troligtvis inte hunden eftersom hon är allergisk. Kanske ett marsvin istället.
 
nu har vi svarat på de 8 fem frågorna. Hoppas att ni fick lite mer insikt i vilka vi är och hur vi lever våra fabulösa liv. Nu ska vi kolla på film och kackla som hönor
 
God kuckeli natt.
 
Wilma och Hanna

Kommentera

Publiceras ej